Kamer117 logo

Kamer117 | Geleen

Een oplossing voor webshops zowel als bedrijven in de internationale handel, Kamer117 is gevestigd  in Geleen vlakbij Maastricht, dichtbij de grens met zowel Duitsland als België. Met drie landen binnen handbereik is Kamer117 de perfecte plek om internationaal ambities te kunnen realiseren. Onder starters verstaan wij zowel jonge bedrijven als mensen die zich oriënteren op het starten van een eigen bedrijf.

Ben jij een beginnende Coach maar hebt nog geen eigen locatie  om jouw cliënten te kunnen ontvangen dan ook ben je bij ons aan het juiste adres.

Kamer117 is gevestigd in een prachtig pand centraal in Geleen, en biedt ruimtes aan waarin je met je bedrijf kan vergaderen, workshops geven, flexwerken en ondernemen. Kamer117 is een leuk en huiselijk thuisbasis voor je bedrijf, je eigen kantoorpand dat zich past aan wat jouw bedrijf nodig heeft.

Behalve flexplekken en vergaderruimte, is Kamer117 ook geschikt voor een rondetafelbijeenkomst, expositie, Café, lezing, leesclub of ‘open koffie’.  Wij kunnen je helpen bij de organisatie van jouw activiteit.

Contactgegevens

Kamer117
Rijksweg Zuid 117
6161 BJ Geleen