Kamer 4

Kamer4 | Rijsenhout

Op steenworp afstand van Schiphol draagt Kamer4 de freelancers en ZZP√©rs een warme hart toe.  Hier wordt de grootste flexibiliteit aangeboden, hier kan je je bedrijf vestigen vanaf de keukentafel, en geleidelijk doorgroeien naar een vaste huur van meerdere kantoren.

BIj Kamer4 kan zowel representatief kantoorruimte als opslag- en verzendruimte en gerelateerd diensten afgenomen worden.  Zowel voor freelancers en kleine bedrijven als voor online detailhandel en online diensten, ik Kamer4 heb je een volwaardig thuisbasis voor je bedrijf waarvan je verder kan groeien.  Voor international bedrijven en verspreide teams is Kamer4 ook een praktische oplossing.

Ook kunnen grotere vergaderingen en evenementen plaatsvinden in Kamer4.  Vanaf incidenteel gebruik van de ruimte, helemaal door tot aan een prive kantoor, kan alles op een adres geregeld worden, zonder poespas of nare voorwaarden helpen we je met je bedrijf om verder te komen.

Danielle Dol-Akkerman, Community Manager van Kamer4,  is een vrolijke dame, goed gehumeurd, die voor 1000% procent ergens voor gaat.  Ze is zeer leergierig, veelzijdig en zet graag ergens haar schouders onder.

Ze is ook eigenaar van Fireball Light & Sound, die zich richt op Licht & Geluid in de breedste zins des woords.

Contactgegevens

Kamer4
Konnetlaantje 4
1435 HW Rijsenhout

Scroll to Top