De kamer locaties

Momenteel heeft de kamer 8 locaties in Nederland waar gebruikt gemaakt kan worden van onze diensten. Lees meer over onze locaties door op de “Lees meer” knop van onze locatie te klikken.

Kamer52 Logo

Kamer

Locatie in Oosterhout

De originele Kamer, onze wieg, waar we gedachten uitwisselen en nieuwe ideeën en concepten ontwikkelen en uitproberen en de wereld in helpen onder het genot van een kop koffie en onvervalste Brabantse gezelligheid. Waar een huiselijke sfeer heerst en je bedrijf thuis is.

Kamer36 Logo

Kamer

Locatie in ‘s-Hertogenbosch

Onze eerste pilot: een coworkruimte in een bedrijfspand op de Maaspoort. Een gemeenschap van bedrijven voor wie de werkzaamheden niet per se in een kantoor plaatsvinden: webshops, detailhandel, import-export, en alles wat erbij komt kijken.

Kamer4 Logo

Kamer

Locatie in Rijsenhout

Op steenworp afstand van Schiphol, met een warm hart voor freelancers en ZZP’ers. Hier wordt de meeste flexibiliteit geboden, hier kun je je bedrijf vestigen vanaf keukentafelstadium tot de vaste huur van een of meer kantoren – in jouw tempo.

Kamer241 logo

Kamer

Locatie in Amsterdam

Coworking op de Keizersgracht, midden in de 9 Straatjes. Een gemeenschap van ondernemers in bijvoorbeeld fashion en kunst, maar ook IT en handel. Ons principe is KIS – Keep it Simple – in al onze interne- en externe processen, voorwaarden en communicatie.

Kamer117 logo

Kamer

Locatie in Geleen

Een oplossing voor zowel webshops als bedrijven in de internationale handel. Kamer117 ligt dicht bij de grens met Duitsland en België. Met drie landen onder handbereik is Kamer117 de perfecte plaats om internationale ambities te realiseren.

Kamer79 Logo

Kamer

Locatie in Nieuw-Vennep

Kamer 79 is een professioneel Coworkcentre met een warm hart voor zzp’ers en kleine bedrijven. Er heerst een gezellige, rustige sfeer en met een bakje koffie of thee is het prima werken.

Kamer391 Logo

Kamer

Locatie in Amsterdam

Een inspirerende, sfeervolle en tevens betaalbare ruimte in het centrum van Amsterdam, waar je fijn en productief kunt werken en contact kunt hebben met andere coworkers. Voor goede koffie en thee en diensten met een glimlach ben je bij ons aan het goede adres!

Logo atelier 24-06

Atelier

Locatie in Tilburg

We proberen zoveel als mogelijk kantoorwerk te besparen…. des te meer tijd voor uw echte werk.

Je vind de laatste informatie over wat kan en niet kan op hun pagina. Atelier 24-06 groeit en evolueert steeds.

Voor een rustige kantoorplek…