De kamer locaties

Momenteel heeft de kamer 10 locaties in Nederland waar gebruikt gemaakt kan worden van onze diensten. Lees meer over onze locaties door op de “Lees meer” knop van onze locatie te klikken.

Kamer52 Logo

Kamer 52

Locatie in Oosterhout

De originele Kamer, onze wieg, waar we gedachten uitwisselen en nieuwe ideeën en concepten ontwikkelen en uitproberen en de wereld in helpen onder het genot van een kop koffie en onvervalste Brabantse gezelligheid. Waar een huiselijke sfeer heerst en je bedrijf thuis is.

Kamer36 Logo

Kamer 36

Locatie in ‘s-Hertogenbosch

Onze eerste pilot: een coworkruimte in een bedrijfspand op de Maaspoort. Een gemeenschap van bedrijven voor wie de werkzaamheden niet per se in een kantoor plaatsvinden: webshops, detailhandel, import-export, en alles wat erbij komt kijken.

Kamer4 Logo

Kamer 4

Locatie in Rijsenhout

Op steenworp afstand van Schiphol, met een warm hart voor freelancers en ZZP’ers. Hier wordt de meeste flexibiliteit geboden, hier kun je je bedrijf vestigen vanaf keukentafelstadium tot de vaste huur van een of meer kantoren – in jouw tempo

Kamer241 logo

Kamer 241

Locatie in Amsterdam

Coworking op de Keizersgracht, midden in de 9 Straatjes. Een gemeenschap van ondernemers in bijvoorbeeld fashion en kunst, maar ook IT en handel. Ons principe is KIS – Keep it Simple – in al onze interne- en externe processen, voorwaarden en communicatie

coworking spaces in en om Amsterdam, Tilburg, Eindhoven en Rotterdam De Kamer

Kamer 66

Locatie in Amsterdam

Wil je jouw bedrijf vestigen in Amsterdam, maar op een betaalbare en flexibele manier? Allspace Amsterdam biedt je alles wat je nodig hebt. Van kantoorruimte tot opslag box.

Kamer79 Logo

Kamer 79

Locatie in Nieuw-Vennep

Kamer 79 is een professioneel Coworkcentre met een warm hart voor zzp’ers en kleine bedrijven. Er heerst een gezellige, rustige sfeer en met een bakje koffie of thee is het prima werken.

Kamer391 Logo

Kamer 391

Locatie in Amsterdam

Een inspirerende, sfeervolle en tevens betaalbare ruimte in het centrum van Amsterdam, waar je fijn en productief kunt werken en contact kunt hebben met andere coworkers. Voor goede koffie en thee en diensten met een glimlach ben je bij ons aan het goede adres!

coworking spaces in en om Amsterdam, Tilburg, Eindhoven en Rotterdam De Kamer

Kamer 449

Locatie in Amsterdam

Bij Amsterdam Office Space kunt u gebruik maken van flexwerkplekken inclusief een vergaderkamer voor ontvangst van klanten en partners. Bent u op zoek naar een werkplek in een kantoor met een luxe uitstraling die tevens ook representatieve ruimtes biedt waar u uw klanten kunt ontvangen?

Kamer 24

Locatie in Tilburg

We proberen zoveel als mogelijk kantoorwerk te besparen…. des te meer tijd voor uw echte werk.

Je vind de laatste informatie over wat kan en niet kan op hun pagina. Atelier 24-06 groeit en evolueert steeds.

Voor een rustige kantoorplek…